Projecten

Blije bezigheden

Bureau Blij-Makers bruist van de ideeën en doet dingen graag elke keer weer anders. We zijn allergisch voor routine en sleur. Standaardoplossingen daar geloven we eigenlijk niet in. Maar om toch een beetje een idee te geven van onze mogelijke dienstverlening en projecten...

Maar het kan natuurlijk ook altijd anders 🙂

-71725be7

Inspiratie-document

Een overzicht van verrassende 'tips and tricks' waarmee je zelf direct aan de slag kunt.  Praktische suggesties bijvoorbeeld voor kleurgebruik en inrichting, maar ook originele ideeën om jouw medewerkers en/of klanten een blije beleving te bieden. 

Genoeg input om de kracht van blijdschap optimaal te benutten en je te onderscheiden van de concurrent.

1258456396

Blij-Maker-Op-Maat

Bureau Blij-Makers kan speciaal voor jouw organisatie een product of beleving samenstellen. Helemaal afgestemd op uw wensen. Dit kan ook in samenwerking met u of uw medewerkers. Bijvoorbeeld in creatieve denksessies of werkmiddagen waarbij medewerkers of andere betrokkenen actief deelgenoot.  

bty

Interieurplan

Bureau Blij-Makers kan indien gewenst ook een compleet plan voor de inrichting van uw ruimtes maken. Kan uw kantoor, kantine of wachtruimte ook wel een 'blije' metamorfose gebruiken? Wij kijken samen met u hoe we soms al met kleine ingrepen een groot effect kunnen bereiken. 

IMG_20210311_150411

Blij-Makers-Tas

Een verrassingstas vóór en door iedereen.  Om te ontvangen en weer door te geven. Telkens weer gevuld met kleine attenties om iemand te laten weten dat je hem/haar waardeert.