Inspiratie-document

Sta je open voor vernieuwing, maar kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bureau Blij-makers helpt je graag hierbij, zodat jij je  kunt onderscheiden en de kracht van blijdschap optimaal kunt benutten.

Om je op de juiste manier te kunnen inspireren, kom ik eerst langs voor een kennismaking. In dit gesprek probeer ik zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over de organisatie, doelstellingen, bedrijfscultuur, locatie, etc.

Met alle verkregen informatie ga ik aan de slag.  Door middel van associatie, creatieve denktechnieken en storytelling kom ik tot overzicht van ‘blij-makers’ die aansluiten bij jouw organisatie.  Verrassende ideeën waarmee je vervolgens zelf verder aan de slag kunt om de organisatie (nog) blijer te maken.

Dit kunnen suggesties zijn voor kleurgebruik en inrichting maar ook ideeën voor activiteiten waarmee je je medewerkers en/of klanten een blije beleving biedt.
Uitgangspunt hiervoor kan bijvoorbeeld de geschiedenis zijn van je organisatie, een visuele vertaling van je missie of bedrijfsfilosofie of misschien een thema dat past bij jullie bedrijfscultuur. Het inspiratiedocument kun je zien als een keuzemenu waaruit jij uiteindelijk zelf kiest wat je aanspreekt en past binnen de mogelijkheden jouw organisatie.

Indien gewenst kan Bureau Blij-makers ondersteunen bij de implementatie van blij-makers.

 

-71725be7